×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Sverigerankingen uppdaterad – SK återtar ledningen

1
Vi har nyss sammanställt en ny upplaga av Sverigerankingen. Den här gången tog SK tillbaka förstaplatsen från Eyeballers, som hade den efter CPL Summer. Lagen har inte spelat officiellt sedan CPL så vi kan bara anta att förändringen beror på Hypers flytt från Eyeballers till SK. Om en dryg månad äger Nollelva rum och då får vi se om flytten verkligen har fått så stor betydelse.
Eyeballers är nu närmre tredjeplatsen än förstaplatsen. spiXel ligger kvar på tredjeplatsen en bra bit före fjärdeplacerade Team Gamers.nu. Adrenaline har fallit från fjärde till sjätte plats.

Begrip som har presenterat sitt lag och spelat några matcher i CSCL står för månadens skutt – fem placeringar upp till femteplatsen. På sjunde plats kommer Ownage, följda av caYa, Clan-VIC och HiGhland Online. De sistnämnda är nya i rankingen och har lagt beslag på Divines plats som den här gången hamnade precis utanför rankingen.

Ni finner hela Sverigerankingen här.

Vi vill tacka representanter från dessa lag som hjälpte till att rösta fram den här Sverigerankingen!

Gamepox.Divine, Eyeballers, HiGhland Online, Clan VIC, Ownage, Virtual Experience Online, Team Gamers.nu, come as You are och esu.se.

82 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 82 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..