×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip samlar stjärngäng *

1
Begrip är ett av de klassiska svenska CS-lagen. Man har länge varit med i de översta lagren av Sveriges CS-elit, och därför var det många som gjorde ledsna miner när laget för några månader såg ut att spricka fullständigt.
För de Begrip-fans som då fällde en tår finns det nu tröst att tillgå. Organisationen presenterar idag klockan 14:00 en ny laguppställning bestående av spelare vars namn samtliga svenska CS-fantaster borde känna till, nämligen:
  • Goodfella
  • Legenden
  • Phyrre
  • Snajdan
  • Zaffe
Fragbite kan idag som första oberoende nyhetssida publicera denna laguppställning, och dessutom en kommentar från lagets manager Individ.



Anledningen till att man valt just dessa fem spelare säger Individ är att samtliga har stor internationell rutin, är duktiga och dessutom träningsvilliga. "Vi letade efter spelare som verkligen skulle kunna hota de riktigt stora lagen, och jag tycker att vi har lyckats utmärkt", säger han vidare.

Vad gäller sponsorbiten ser det ännu inte riktigt lika ljust ut som på spelarsidan, fortsätter Individ att förtälja. "Vi har ännu bara mindre sponsorer, men vi ligger just nu i förhandlingar med flera större företag".

Lagets målsättning är enligt Individ att delta på de största evenemangen, och där alltid spela för seger. "Det tror jag absolut är möjligt med det spelarmaterial vi har idag", sticker han avslutningsvis ut hakan och säger.

Ni återfinner laget tillsammans med administration i IRC-kanalen #Begrip på Quakenet.

* Uppdatering: Vi har även lyckats få tag i en stressad zaffe för en kort kommentar om det nya laget. Han säger att han själv tror att laget har mycket stor potential, men att framgången till stor del hänger på om man kommer få de sponsorer man önskar. "Det är väldigt avgörande om vi kan delta i evenemangen. Med lite träning tror jag att vi kan bli bra nog att vinna en del, men det blir kanske svårt att ta sig dit – rent fysiskt."

314 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 314 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..