×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Johnny R bänkad i Mousesports

1
Som vi skrev tidigare idag i nyheten om att SK bootcampar med Mousesports, kommer Johnny R inte att spela varken CPL Summer eller CPL-kvalet i Bilbao, Spanien, med Mousesports. Ersättare blir r4id, som vi senast såg i Ocrana. Anledningen till varför man plockat ut Johnny R har hittills varit oklar då vi inte sett någon information om det hela från Mousesports utan bara från SK, som bara berättade laguppställningen för bootcampet lagen emellan. Vi lyckades dock få tag på Hanso, som gått med i laget för att ersätta österrikaren gore under WCG, och fick svar på en hel del frågor.
- Det finns flera anledningar, en är, så klart, att hans senaste prestationer inte har varit så bra, svarade Hanso när vi frågade varför Johnny R blivit tvungen att ta en paus. Beslutet var enhälligt i laget och Johnny R blev självklart besviken men tog det enligt Hanso "som en man".

Hanso själv hade kunnat ta platsen som behövde fyllas, men han har inte spelat på en stor turnering på ett helt år och det är för kort tid till CPL Summer för att han ska kunna förbereda sig tillräckligt. Lotten föll därför på r4id, som, vilket nu är bekräftat, tills vidare bara är inhoppare under CPL Summer och CPL-kvalet i Bilbao. r4id har tidigare aldrig spelat med någon i laget, men Mousesports och Ocrana har spelat mot varandra rätt mycket, så det var inte erfarenheten "med" honom utan den "mot" honom som avgjorde valet.

Mousesports laguppställning på CPL Summer ser ut så här:
  • Blizzard
  • r4id
  • gore
  • Roman R
  • neo

141 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 141 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..