×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

blandarN sparkad ur c9 för fusk

1
För ett drygt en vecka sedan skrev vi om att c9 startats upp igen med BlackiE i spetsen. Redan nu har man tvingats göra en del förändringar i laguppställningen då olof lagt CS på hyllan till fördel för sommarsolen och blandarN blivit sparkad för fusk.
blandarN fick sparken sedan han blivit bannad av VAC. c9 säger att blandarN ändrat sin historia och att man inte tar några chanser medan blandarN hävdar att han lagt in wallhack för att se på ett demo och sedan glömt bort att plocka bort fusket innan han skulle spela.

För att göra upp för manfallet har slow gått med i laget. En femte spelare har man ännu inte offentliggjort. Laguppställningen ser nu ut så här:
  • BlackiE
  • Gux
  • Shaggz0r
  • slow

295 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 295 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..