×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BlackiE återvänder i old school-klan

1
Den gamla klanen cisco9 har funnits med ända sedan betorna. Tyvärr lades den senaste versionen ner för ungefär ett och ett halvt år sedan (läs mer här). Nu har ett gäng spelare dock beslutat sig för att återigen sätta c9-taggen framför sina nick.
Bland de fem spelarna finner vi speciellt ett namn som sticker ut ur mängden – BlackiE, som tidigare har spelat med HiGhland Online. Uppställningen med komplett laghistoria ser ut så här:
  • blandarN (f.d. gamersOFFLINE och Legend)
  • Gux (f.d. Divin)
  • BlackiE (f.d. HLO, cisco9 och afterlife.se)
  • olof (f.d. gamersOFFLINE och arabsyndikatet)
  • shaggz0r (f.d. gamersOFFLINE och team9)
blandarN ställde upp för en intervju som ni finner om ni läser vidare.

cisco9 | blandarN

Hur kommer det sig att den gamla klanen Cisco9 har slagit upp portarna igen och hur mycket av det gamla c9 finns egentligen kvar?

Vi var ett lag utan namn och med BlackiE i truppen så kom vi åt klannamnet cisco9, där han tidigare spelat.

Hur länge har ni fem spelare spelat tillsammans? Vilka individuella meriter har ni?

Vi har spelat ett par dagar tillsammans och det sa klick direkt. Allt stämde nästan från början :)

Vad har ni för mål med spelandet i c9? Kommer ni att träna hårt för LAN-evenemang och ge er ut på jakt efter sponsorer eller blir det en mer tillbakadragen stil?

Eftersom vi är ett nytt lag och vi har hela sommaren framför oss så ska vi pressa över internet först och bli "internetheros". Sen när vi fått självfötroendet så kommer vi åka på LAN. Vi har sponsorer och sådant klart. Förhandlar just nu med två riktigt stora företag som kan sponsra resa och logi till andra länder.

Vi har även funderat på ett bootcamp i sommar på ett IT-cafe i Stockholm som cafét betalar.

Bor ni alla i Stockholmstrakten? Kommer permanent IT-caféspons och SEL-spel att bli aktuellt?

Nej, tyvärr så gör vi inte det. Vi är tre personer som bor i Stockholm, en bor i Köping och en i Lund. SEL, i första hand division 1, är kanske aktuellt för oss. Permanent IT-cafe kommer nog bli aktuellt, ska bara förhandla lite mer med cafét.

Har ni planerat några speciella cuper eller LAN-evenemang i framtiden?

Nej, får se vad som kommer men i sommar runt vecka 30-31 typ så ska vi försöka få till bootcampet i Stockholm på cafet, det är nog det enda lanet som är planera. Men cuper är en annan fråga. Finns det någon bra cup där ute med bra lag då ställer vi mer än gärna upp.

Då tackar jag för din tid och önskar er lycka till i framtiden! Är det något du skulle vilja tillägga?

Tack själv för intervju samot och hela Fragbite. Skulle också gärna tacka våra nya sponsorer #suburban och #ServerNet! som sponsrar med bnc och server. Titta gärna förbi i #c9 HF :)
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

427 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 427 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..