×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Complexity-stjärnan: "Har sagt till mina lagkamrater att raka av håret"

1
Jonathan "EliGE" Jablonowski vill att flera av hans lagkamrater ska bli flintskalliga.
Tidigare under veckan vann Complexity Gaming LAN-tävlingen ESL Challenger i Jönköping. Laget har nu två flintskalliga spelare i Jonathan "EliGE" Jablonowski och Michael "Grim" Wince, men i en intervju med nyhetssajten Esports.gg uttrycker den amerikanska spelaren en önskan att flera av hans lagkamrater blir flintskalliga.

I intervjun diskuteras lagets AWP-spelare Håkon "Hallzerk" Fjærli, som nyligen klippte av sin välkända mullet till fansens stora besvikelse. Det är gällande frågan om Hallzerk också kommer att raka av sig håret fullständigt som EliGE uttrycker sin vädjan:

— Jag tror inte det. Jag har sagt till laget: "Vi borde alla bli flintskalliga", men de vill inte, berättar 26-åringen.

Att raka av sig håret har blivit lite av en trend bland spelare. Även Faze Clan-AWPern Helvijs "broky" Saukants rakade nyligen av sig håret. Efter att EliGE blivit flintskallig tyckte många fans att hans prestation förbättrades, ett fenomen som CS-spelare nu kallar "bald buff".

Även EliGEs lag Complexity har skämtat om fenomenet via ett inlägg på X:


Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..