×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: Norska AWP-stjärnan stannar i storlaget

1
Den före detta Dignitas-spelaren förlänger med Complexity Gaming.
Den norska AWP-spelaren Håkon "Hallzerk" Fjærli förlänger med den amerikanska organisationen Complexity Gaming. Det meddelade organisationen under onsdagskvällen genom inlägg på sociala medier.

hallzerk anslöt till Complexity i juli 2022 efter att ha spelat två år i Dignitas då huvudsakligen svenska femma. 21-åringen har sedan dess blivit en favorit bland Complexitys fans och bidragit till att Complexity bland annat tagit topplaceringar i Blast Premier Fall Final 2023 (delad tredjeplats), IEM Sydney 2023 (tvåa) och vårens upplaga av ESL Pro League (delad tredjeplats).

hallzerk och Complexity befinner sig just nu i Sverige för att delta i miljontävlingen ESL Challenger Jönköping som spelas på Dreamhack Summer. Laget ställs mot tävlingens svenska hopp Alliance i sin första gruppspelsmatch som är schemalagd att spelas klockan 12:50 på fredag.

Complexity Gaming är:
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Håkon "Hallzerk" Fjærli
Ricky "floppy" Kemery
Johnny "JT" Theodosiou
Michael "Grim" Wince


Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..