×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip skaffar danskt lag och NightMan lämnar

1
Så sent som igårkväll lämnade affeh Begrip för att spela med Caffice, som blivit sponsrade av internetcafét Metropolis. Idag blev det klart att även NightMan lämnar Begrip för att spela med en klan med större sponsorer. En kvalificerad gissning är 4Kings som NightMan har spelat en hel del med och dessutom har just större sponsorer. Så här ser Begrips spelartrupp ut nu:
  • zet
  • spunch
  • sailor
  • individ
Det är däremot inte bara tråkiga nyheter för Begrip idag, eftersom man även har skaffat sig ett danskt lag i form av klanen calidad som numera går under namnet Begrip.calidad. Mer om detta och annat finner ni i vår intervju med individ nedan.

individ


Hej individ! Vi börjar väl med att ta reda på vad NightMan håller på med. Varför har han lämnat er? Var det hans eget beslut eller lagets?

Det är hans eget beslut och det har legat i luften sedan han gick med oss.


Kommer han att fortsätta spela i något annat lag? 4Kings månne?

Pojken är så pass bra att internationella toppklaner drar i han. Vem han går till kan jag tyvärr inte avslöja. Men anledningen till att han lämnar är helt enkelt att han vill resa runt i världen DIRR och vi kan tyvärr inte erbjuda det riktigt än även om vårt mål är att komma dit.


Hur reagerade resten av Begrip på NightMans beslut? Är det lugnt mellan honom och klanen?

Ja alla har fullt förståelse för hans beslut och vi är fortfarande vänner.


Hur ser läget i laget ut nu? Vad har ni för framtidssyn?

Just nu verkar det som den femman vi försökte med kommer spricka fullständigt i och med att vi tappar två spelare av världsklass. Det här är dock absolut inte slutet för klanen utan vi fortsätter att bygga upp vår organisation. Det viktigaste är att vi kommer upp i den nivån så att "gräset blir är så grönt det kan bli hos oss".

Vi har en del visioner men jag kan dock inte avslöja så mycket just nu. Kan dock nämna att jag håller på och starta ett Begrip it-cafe i Karlskrona och om allt flyter på så är det uppe till sommaren.


Ni har även rekryterat ett danskt lag. Kan du berätta hur ni kom i kontakt med dem och hur det kommer sig att de blev en del av Begrip?

Vi känner dem lite sen förra sommaren då vi tränade en del inför RZ. Det är ett gäng riktigt bra spelare som är både trevliga och mogna. Jag är personligen väldigt skeptisk till så kallade .sca saker men det här känns faktiskt rätt. Nu i början är det ren PR-deal vi har med de för att växa som organisation och få mer uppmärksamhet.


Kommer Begrips resurser att fördelas mellan de två lagen? Om så är fallet, hur?

Vi har inte kommit dit än men det är inte omöjligt att det blir så. Beror på hur mycket pengar sponsorerna är beredda att satsa på oss.


Okay, det var nog allt. Tack för din tid och lycka till med begripandet. Är det något som du vill ha sagt?

Vill tacka alla som jobbar med Begrip och till Mobiltech och hoofbite som betalade vår resa till RZ.

113 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 113 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..