×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Caffice rekryterar affeh och cafét Metropolis

1
Caffice, som missade slutspelet på Rendezvous efter en förlust med 14-16 mot finallaget Team Virus, har nu fått rejäla förstärkningar dels i form av en ny spelare och dels i form av en ordentlig sponsor.
Den nye spelaren är affeh, som kommer direkt från Begrip. Caffice laguppställning ser nu ut så här:
  • Hartman
  • Doktorn
  • deemer
  • pain
  • affeh
  • Desp (inaktiv)
Den nya sponsorn, internetcafét Metropolis i Malmö, kommer att bistå med klanrum på cafét och pengar till deltagande på evenemang. Mer information finner ni i våra intervjuer med pain och affeh nedan.

pain


Till att börja med, hur kom ni i kontakt med metropolis och hur har det hela utvecklat sig därifrån?

Det var faktiskt vår förra manager (Handyman) som kom i kontakt med metropolis för ungefär en månad sedan. Efter ett par incidenter med densamme och ett efterföljande avhopp tog vi själva kontakten med metropolis via telefon och det hela har utvecklats därifrån. Vi åkte ner till Malmö och Metropolis förra veckan och hade ett möte med dem, där vi fick lite mer detaljerad info på hur de kommer sponsra oss och hur deras satsning kommer att se ut.


Så vad är det, lite mer detaljerat, som ni kommer att få av er nya sponsor?

De kommer förse oss med ett klanrum på cafet, resor, inträden och sådär.


När ni startade upp sa ni att ni inte skulle göra någon jättesatsning, har detta ändrats nu när ni har fått en så pass givmild sponsor?

Jo, så kanske man skulle kunna säga. Metropolis ger oss en jättechans till att bli så bra som vi bara kan bli och vi tänker inte ligga på latsidan. När vi gick officiellt med Caffice var det väl en lite mer lågmäld satsning, men densamma kommer självfallet att trappas upp när vi nu har helt andra möjligheter att åka iväg och spela på olika events, tack vare Metropolis.


Kommer ni fortfarande att vara "Caffice" eller lämnar ni det gamla cafét bakom er nu?

Caffice kommer stå kvar som delsponsor, eftersom vi fortfarande bor och verkar i Jönköpingsregionen kommer vi inte alltid att ha möjlighet att ta oss till Malmö och Metropolis. Stort tack till Bobby på Caffice som låter oss spela därifrån!


Innan vi svänger in på historien om affeh, kan du berätta lite kort om vad som är på gång med Metropolis samt vad det är för ett ställe för dem som inte vet?

Metropolis håller för närvarande på att byggas om, det kommer bli en riktigt grym satsning i form av ett sorts gamingcentra med huvudfokus på counter-strike. Ett antal turneringar är planerade och vad jag sett så lär de bli riktigt grymma :)


Som sagt har ni rekryterat affeh. Ni var ju redan fem aktiva spelare och två reserver, så hur kommer det sig att ni rekryterat ytterligare en medlem?

Eftersom desp i princip gått inaktiv har vi letat i ett par veckors tid efter en ersättare till honom. Affeh blev ett naturligt val eftersom han bor i Malmö och har således nära till cafét vilket alltid är en bonus. Kan ju lägga till att maken till internetspelare är svårt att få tag på, han har sina riktigt vansinniga stunder (på gott och ont).


Hur går det för reserverna (eoz och alx)? Är det kvar i laget?

Ska jag vara ärlig så vet jag inte hur situationen kommer se ut med dem och metropolis, om de kommer hänga med i flytten och sådär. De kommer självfallet alltid vara med i Caffice och vara en del av oss, men jag tvivlar på att ni kommer få se dem i Metropolismatchtröjan.


Okej, tack för din tid och lycka till i Malmö. Är det något som du vill tillägga?

Skulle vilja tacka Challe och Totte på Metropolis för allt stöd de ger oss, även Bobby på Caffice av samma anledning.

affeh (av plastninja)

Hej affeh! Eftersom det finns en ganska naturlig infallsvinkel så använder vi oss av den. Varför går du med i Caffice istället för att stanna i Begrip?

Tja, ja du. Måste väl säga att det är för att jag spelat mer och mer med caffice-grabbarna och tycker att de är riktigt trevliga, samt att deras nya sponsor metropolis itcafé här i Malmö (där jag bor)lockar.

Okej. Det låter ju ganska förståeligt. Var det ett svårt val att lämna Begrip?

Ja helt klart, spelat med Begrip i ca 6 månader, skitsjysta personer och en manager som klarar det mesta. Inget lätt val :)

När jag frågade Sailor om en kommentar precis efter att du tillkännagivit ditt avhopp från Begrip förstod han inte vad jag pratade om. Har du snackat igenom det här ordentligt med dina förra klankompisar?

Dom har vetat att det har legat i luften, har inte pratat något speciellt med just Sailor som varit off sen rz, resten har vetat om det.

Uppfattat! Har du några speciella minnen från din Begrip-tid som du vill dela med dig av? Det bästa och det sämsta?

Jadu. Jag har inte så mycket minnen där, men det skönaste är väl i allmänhet allt vent-dampande med nm :D

Har faktiskt inga tråkiga minnen från tiden i begrip, men ska jag säga nått är det väl att jag inte kunde följa med på rz :\

Det var ju roligt att höra. Eftersom du har bråttom kan vi väl säga så. Tack för intervjun och lycka till i Caffice!

HÖRRU plastninja! Jag vill säga en sån där "tillägga yatta yatta"-sak också!

Självklart ska du få det! Ordet är fritt ;)

./IGNORE

(21:19:40) —› ignoring (affeh)

129 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 129 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..