×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska AWP-stjärnskottet tar CS-paus — sätts på bänken i danska laget

1
Adam "WolfY" Andersson ersätts av rumänsk 21-åring.
Det svenska AWP-löftet Adam "WolfY" Andersson sätts på bänken i ECSTATIC. Det meddelar den danska organisationen via ett uttalande på Twitter.

Den rumänske 21-åringen Guta "XELLOW" Adrian, som till vardags spelar i den rumänska organisationen Nexus Gaming, ersätter svensken i laget tills vidare. Enligt Ecstatics uttalande beror WolfYs bänkning på att 23-åringen valt att ta en kort paus från spelandet.

"Vår AWP-spelare WolfY har beslutat att ta en paus från competitive CS:GO, därför har han flyttats till bänken", skriver organisationen.


WolfY och Ecstatic har haft en relativt stark vårsäsong än så länge. Laget öppnade säsongen med en fjärdeplats i turneringen Funspark Ulti 2021 och så sent som för ett par veckor sedan slutade laget tvåa i onlineturneringen Thunderpick Bitcoin Series. Laget lyckades dock inte att ta sig vidare till de stängda Major-kvalen.

Artikelbild: Pressbild/Ecstatic
Videokälla: Funspark Ulti/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..