×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Calippo lämnar HLO-caYa

1
Tidigare ikväll offentliggjordes det att Calippo lämnar HLO-caYa. Ganska väntat eftersom flera spelare har lämnat laget den senaste tiden, däribland Nebb och Bullen. Efter Calippos avhopp återstår bara två spelare i laget:
  • chea
  • hsv (inaktiv)
HLO-caYa vann senast SEL Säsong 5 där de spelade med Hyper som inhoppare. I vår intervju med Calippo berättar han att chea spelar med ett nytt lag så kanske är det inte sista gången vi får se caYa, eller HLO-caYa för den delen, på CS-servrarna. Läs vidare om ni vill ha vår intervju med Calippo.

Calippo

Med de senaste spelaravhoppen i HLO-caYa kanske svaret på den här frågan är självklart men jag ställer den ändå, varför lämnar du HLO-caYa?

Jag lämnar caYa för vi inte har några aktiva medlemmar. Samt att vi har varit inaktiva himla länge och att jag vill spela i en klan där man spelar aktivt. Och nu var en bra tid att lämna när vi spelat klart SEL och det.

Så med andra ord lägger HLO-caYa ner spelandet nu?

Den frågan kan jag tyvärr inte svara på. Jag vet att chea har spelat med några andra under en tid men jag vet ej om dom kommer representera HLO.caYa igen.

Är chea den enda aktiva medlemmen som återstår i HLO-caYa?

hsv har mycket skola och inte så mycket tid till CS vad jag förstår så man kan nog säga att chea är den enda aktiva, ja.

Vad kommer du sakna mest från din tid i HLO-caYa?

Bootcampsen på HLO, WCG kvalet i Stockholm och CPL Danmark samt alla spelare såklart.

Om vi ska blicka framåt, vad händer med dig nu? Har du fått några erbjudanden? Har du kanske något tilltänkt lag som ska få äras av din närvaro?

Jag har fått erbjudanden och jag håller på att provspela med ett gäng grabbar nu. Vi får se vad det leder till, hoppas verkligen jag kan hitta en ny klan där jag trivs och där jag kan få uppleva flera länder på jordklotet.

"Gänget grabbar" som du nämner, är det ett befintligt lag eller ett nytt? Kommer du i framtiden att satsa på ett lokalt lag eller ett internet-lag?

Det är ett nytt lag, nästan nytt iaf. Jag kommer nog satsa på ett internet-lag med tanke på att dom som spelar här i stan som är tillräckligt bra spelar redan i en klan (Inferno-Online).

Då tackar jag för att du tog dig tid till den här intervjun vid den något obekväma tidpunkten. Är det något du skulle vilja tillägga?

Tack Danne för att du lirade sista SEL matcherna med oss. Hälsningar till alla i n0lltp, lgs.se, Inferno Online Norrköping klanen. Och önska Björn och Johan lycka till med deras nya klaner. Och tack till dig för du tog dig tid.
caYa finns där de alltid har funnits, nämligen i #caYa.

124 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 124 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..