×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

IsKall går från Begrip till team-virus

1
IsKall har nu lämnat Begrip sedan en tids inaktivitet i klanen från hans sida. Hans nya hem blir team-virus, där han slår följe med djpoppz, Himanka, Fonsepa, xorbii och wessman. Avhoppet har, enligt spunch, inte skadat Begrip särskilt mycket, eftersom IsKall ändå var inaktiv. Begrip består nu av individ, spunch, nightman, affeh, sailor och zet. Ytterligare information finner ni i vår korta intervju med IsKall.
IsKall

Hur kommer det sig att du lämnade Begrip för team-virus? Vad har virus som Begrip inte har?

Jag lämnade efter en tids inaktivitet i Begrip. Under denna tiden lirade jag mixar ibland och oftast med en blandning av det nuvarande folket i virus. Det blev att vi lirade mer och mer och sen kom erbjudandet från virus, så vi testkörde lite på optihack utan några som helst förväntningar. Vi hade riktigt kul och presterade helt ok så det känns rätt att hänga på tåget :)


Vad händer i Begrip nu? Har de någon ersättare till dig på gång?

Jo, de har väl redan fixat fram en sådan tror jag, så de har en färsk lineup som jag tror de kommer att köra på med.


team-virus är ju kända för att delta i stora evenemang. Vad har ni för mål med spelandet i virus? Vilket blir ert nästa evenemang?

Det är snack om att vi ska åka till Tallin och spela den turneringen där 27-29. Det är dock inte 100% än p.g.a. att jag ska till Egypten dagen efter så det kanske blir lite för stressigt. Men rz som är 7-9 april är nog helt klart iaf! Angående vad vi har för mål så är det väl att lira och göra det bästa möjliga. Alltid svårt och sätta mål. Bättre att ta det som det kommer och göra sitt bästa.


Alright, det var allt. Tack för din tid och ha en trevlig fredagskväll! Är det någonting som du vill tillägga?

Tack själv för en väldigt bra sida. Vill bara önska Begrip lycka till och att vi kommer smeka upp dem på rz :P

63 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 63 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..