×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Alliance satsar på CS:GO — plockar upp svenskt akademilag

1
Alliance inleder nu ett samarbete med en gymnasieskola. I samband med detta plockar de nu upp ett akademilag i Counter-Strike: Global Offensive.
Den svenska organisationen Alliance har presenterat sin entré i Counter-Strike. De plockar nu upp laget från Bobergsgymnasiet. Det är en skola med esportinriktning i Ånge, ungefär en timma väster om Sundsvall. Laget kommer nu att gå under namnet Alliance Boberg.

Laget kommer under den närmaste tiden delta i turneringar som Regionserien norr, andradivisionen av Prime League samt de olika gymnasieturneringar som ska spelas under hösten. Alliance har just nu inget huvudlag som akademin naturligt tar spelare ifrån. Men det kanske vi får se i framtiden.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..