×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GLÄDJEBESKEDET: Då blir det äntligen LAN igen

2
12 000 glada danskar (och kanske några svenskar) kan få plats på läktarna när Blast Premiers höstfinaler spelas i november.
Under dagen meddelade turneringsarrangören Blast att dras höstfinaler, som äger rum i november, planeras att spelas inför publik. Beskedet innebär att turneringen kan bli den första stora turneringen sedan coronapandemin tvingade turneringsarrangörerna att börja hålla sina turneringar online att spelas inför publik.

Enligt Andrew Haworth, som är commissioner för Blast Premier, har arrangören implementerat ett antal försiktighetsåtgärder för att säkerställa att evenemanget blir smittsäkert.

— Vi har förberett för ett antal scenarion för att säkerställa att evenemanget är säkert för såväl spelare som fans, sade Haworth på en presskonferens på måndagen.

Evenemanget äger rum den 23—28 november i år och det är de tre sista dagarna som planeras att spelas inför publik i Royal Arena i Köpenhamn. Biljetter till evenemanget släpps redan nu på onsdag.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

Ska det bli kul med LAN igen?

271 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..