×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

SoA tappar folk

1
Vår danska grannklan Spirit of Amiga tappar idag spelare. Laget har under en tid varit på jakt efter nya medlemmar och därmed präglats av inaktivitet, men det var sagt att på fredag skulle två nya medlemmar presenteras i laget. Men ägaren av SoA, CrashJack, ansågs för dålig för att spela med enligt medlemmarna, så hela laget stack och lämnade honom ensam istället.
Det sägs i en intervju att CrashJack kommer att ta det lugnt ett par dagar och försöka samla på sig nytt manskap. Ett uttalande från grabben själv hittar ni här:

Hvis ikke resten af holdet mener at jeg er god nok er det fair nok, men så skulle vi heller ikke have merged. For nu er vi tilbage i samme situation som vi var før mødet i Odense.
Det er grundene til at jeg bliver nødt til at træffe det valg i dag. Et valg der gør at alle fra det nuværende SoA hold bliver fritstillet plus at alle SoA's projekter bliver sat i bero indtil jeg får styr på det hele.

Om ni känner er duktiga på danska så har XplayN.com gjort intervjuer med både CrashJack och zonic.

Källa: XplayN.com.

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..