×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Flera svensklag inbjudna till nya säsongen av Loot.bet

1
Loot.bet är tillbaka med en ny säsong av deras liga i Counter-Strike: Global Offensive. Ligan som har en prispott på 50 000 dollar har en del spännande lag som deltar. Bland dessa hittar vi tre svensklag i form av Young Ninjas, Galaxy Racer och Lilmix.
Loot.bet har offentliggjort sin nionde säsong av sin CS:GO-liga. 16 lag har blivit inbjudna till gruppspelet och bland dessa hittar vi tre svensklag, Young Ninjas, Lilmix och Nigma Galaxy. Gruppspelet kommer att spelas i ett swiss-format där de åtta bästa lagen går vidare till slutspelet. Det finns även ytterligare en svensk spelare i form av Robin "robiin" Sjögren för Team Endpoint.

Förutom de svenska lagen hittar vi även före detta North-trion Philip "aizy" Aistrup, Markus "Kjaerbye" Kjærbye och Nicklas "gade" Gade som nu går under namnet Hyenas. Slutspelet kommer att avgöras genom ett klassiskt slutspelsträd där de åtta bästa lagen från gruppspelet kommer att spel . Förutom detta kommer även fyra lag att få en inbjudan direkt till slutspelet. De fyra lagen startar i kvartsfinalerna.


Loot.bet Season 9
LilmixYoung Ninjas
Nigma GalaxyCopenhagen Flames
DanmarkHyenasSangal Esports
OffsetTeam Endpoint
Movistar RidersIzako Boars
PortugalExploitLDLC
PACTPolenAnonymo
SKADEEuropaKval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..