×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Plopski och f0rest i ny dokumentär på Netflix

2
I onsdags släpptes en ny dokumentär på Netflix som går under namnet "Not a Game". Dokumentären handlar om gaming i stor och en liten del av dokumentären handlar om Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och hans resa in i Ninjas in Pyjamas.
Under onsdagen kom en ny dokumentär ut på Netflix som har med de svenska superstjärnorna Patrik "f0rest" Lindberg och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. Delen med de svenska spelarna handlar om hur Plopski redan som 15-åring gick med i x6tence och hans resa till Ninjas in Pyjamas. De pratar även med Plopskis pappa, Valentin Gonzalez, som berättar hur han började gråta av stolthet när publiken ropade Plopskis namn under ESL One Cologne 2019.

De som hoppas på en stor del om Counter-Strike och de svenska spelarna kommer nog dock inte bli så nöjda. Delen med Plopski är bara runt tre minuter men direkt efter det handlar det om esport. Dokumentären handlar om gaming i sin helhet och tar upp alla olika delar av kulturen. Allt ifrån början av datorspel till spelberoende till specialbyggda kontroller för rörelsehindrade personer. Ett stort gäng CS-profiler är dock med i dokumentären. Bland annat Anders Blume, Fatih "gob b" Dayik, Danny "zonic" Sørensen, Hicham Chahine och Michal “CARMAC” Blicharz. Dokumentären är både på engelska och på spanska men svenska undertexter finns tillgängliga.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..