×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dignitas visar framsteg — kvalar in till Blast Showdown

1
I helgen avgjordes det nordiska kvalet till BLAST Premier: Spring Showdown 2021. Svenskarna gör nu Robin "robiin" Sjögren sällskap som de enda svenska deltagande i kampen om platsen till BLAST Premier: Spring Finals som spelas i juli.
Totalt deltog åtta lag i BLAST Nordic Masters. Galaxy Racer delade grupp med Godsent, HAVU Gaming och 777 Esports. Galaxy Racer och HAVU tog sig vidare till semifinalen där de ställdes mot Dignitas och ENCE Esports som tog sig vidare från den andra gruppen. I semifinalen blev det två stycken inhemska derbyn med ENCE mot HAVU och Dignitas mot Galaxy Racer. HAVU besegrade det nya internationella ENCE med 2-0 i kartor och tog sig till final efter 16-8 och 22-20.

I det svenska derbyt blev Dignitas för svåra för Galaxy Racer. Dignitas tog sig till final efter 2-0 i kartor. På finnarnas val av karta, Dust2, inledde svenskarna starkast med att gå upp i en 7-1-ledning. Sedan kom HAVU tillbaka innan Dignitas återigen tog över matchen och säkrade första kartan med 16-11. Efter en jämn start på andra kartan tog Dignitas även hem andra kartan och säkrade därmed plats i BLAST Premier: Spring Showdown 2021.


BLAST Premier: Spring Showdown 2021
AstralisG2 Esports
Team LiquidOG
Team VitalityMade in Brazil
Furia EsportsGambit Esports
HeroicTeam Endpoint
DignitassAw
Team Spirit9z Team
NASR EsportExtra Salt

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..