×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Nip överlever — slår ut ENCE ur Dreamhack Open

1
Ninjas in Pyjamas förlorade sin öppningsmatch i Dreamhack Open mot Sprout. I svenskarnas andra match ställs de mot Ence i ett nordiskt derby. En måstematch för båda lagen för att ta sig vidare till slutspelet.
Matchen började på Overpass. Efter att ENCE Esports vunnit de två första rundorna kom Ninjas in Pyjamas tillbaka in i matchen. Svenskarna gick fram som en slåttermaskin och kunde få med sig tio rundor till sidbytet. Väl på ct-sidan gick NiP genast upp till 15 rundor. Finnarna försökte komma igen men lyckades inte, ninjorna var för starka. 16-7 till NiP.

Matchens andra karta var Train, där NiP började på ct-sidan. Ninjorna gick upp till 6-0 innan Ence tog tre rundor. De båda lagen turades sedan om att ta rundor vilket ledde till att det stod 9-6 till ninjorna vid halvtid. Efter att Ence tagit pistolrundan på ct-sidan gick NiP upp till ledning med 15-8. Finnarna lyckades kämpa sig till tretton rundor innan svenskarna satte stopp. 16-13 till NiP och totalt 2-0 i matchen.

Ninjornas nästa match spelas redan i morgon, lördag mot förlorarna av Sprout och North. En viktig match i jakten på slutspel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..