×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Fnatic tar revansch — Vinner mot OG

1
Fnatic gick in i Dreamhack Open Fall 2020 som ett av två svensklag på plats. Efter att ha åkt ur IEM New York i semifinalen mot OG var det nu dags för revansch mot samma lag.
Matchen började på OGs kartval Mirage. OG började starkt med sex raka rundor innan Fnatic kom in i matchen. Svenskarna plockade 5 rundor på ct-sidan innan det var dags för sidbyte. Väl efter sidbytet blev det inte så mycket mer. OG trampade ifrån och tog sina sex rundor på en gång. Fnatic kom aldrig in i det, därför vann OG med 16-5.

Karta nummer två var Train, där Fnatic startade som terrorister. Svenskarna vann kartans tre första rundor. OG tog de efterföljande fem rundorna. Båda lagen plockade sedan rundor lite här och var innan det var halvtid. Efter sidbytet tog OG tre raka rundor innan Fnatic satte stopp. Svenskarna tog de efterföljande nio rundorna och kunde därför vinna kartan med 16-11.

Matchen skulle avgöras på Inferno där Fnatic startade på den anfallande sidan. Fnatic tog fyra rundor innan OG kom tillbaka och tog fem. Därefter kunde svenskarna trampa ifrån och gå till sidbytet med en 10-5-ledning. Efter sidbytet började OG jobba sig ikapp svenskarna, men lyckades inte hela vägen. Fnatic höll ifrån och vann kartan med 16-11 och matchen med 2-1.

Fnatic spelar sin andra match i turneringen i kväll, mot franska giganten Team Vitality. Fransmännen vann sin första match mot Mousesports och ses som favoriter att vinna gruppen i Dreamhack Open.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..