×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Trots framgångarna — oBo bänkar sig själv i Complexity

1
Complexity har presterat starkt under de senaste månaderna. Trots detta väljer nu en av lagets spelare att placera sig själv på bänken. Detta handlar om den 17 år gamla spelaren Owen "oBo" Schlatter som nu väljer att återvända till USA.
Efter Starladder Berlin Major förra året gick ägaren till Complexity Gaming, Jason Lake, ut på Twitter och berättade att han siktade på att bygga ett nytt och bättre lag. Flera förändringar till laget hände och tillslut började de prestera. Laget, som nu till största delen var europeiskt, började detta genom att överraska under gruppspelet av Blast Premier där de vann mot både Astralis och Team Vitality.

När Coronapandemin bröt ut så valde laget att stanna i Europa för att kunna spela de kommande RMR-turneringarna samt ESL Pro League, men även andra turneringar. Deras resultat fortsatte imponera och de kunde till och med vinna Blast Premier Spring innan spelarpausen. Men tiden i Europa har nu blivit för mycket för lagets unga amerikanska spelare, Owen "oBo" Schlatter. Under gårdagen stod det klart att han nu valde att bänka sig själv för att kunna återvända till USA.

Den 17-åriga spelaren har setts som en av lagets stjärnspelare och detta kommer utan tvekan vara ett hårt slag på laget som nu ligger på en femteplats i Hltv:s världsranking. Jason Lake meddelade under en presskonferens under dagen att de kommer hjälpa oBo hitta ett nytt lag att representera hemma i staterna samt att de redan har börjat söka efter en ersättare.

Complexity Gaming
DanmarkBenjamin "blameF" Bremer
DanmarkKristian "k0nfig" Wienecke
BulgarienValentin "poizon" Vasilev
USAWill "RUSH" Wierzba

StorbritannienJamie "keita" Hall (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..