×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Flowskola en vinst från mästartiteln — nytt kval ikväll

1
Den 16:e säsongen av King of Nordics har dominerats av svenska mixlaget Flowskola som nu kan säkra mästartiteln King of Nordic Champions kommande fredag. De har redan säkrat 2000 euro.
Laget nomix med spelarna Johannes "Qara" Nilstål, Oliver "Myt0man3N" Adebratt, Oliwer "bsover" Ekbäck, Marc "rickzeh" Braun och Jonas "Failmr" Jörgensen vann måndagens kval. De började fredagskvällen med att ställas mot de finska representanterna SBUDEDOLLARS. Det svenska laget fick en bra start på kvällen då de besegrade SBUDEDOLLARS med siffrorna 16-5. I lagets andra match ställdes nomix mot danska bLackBarz, som i sin tidigare match vann mot AaFK Hobbylag som representerade Norge för kvällen. Där blev bLackBarz för svåra för svenska nomix som fick se sig besegrade med siffrorna 16-10.

Kvällens utmanare till Flowskola blev bLackBarz men även den här kvällen var Flowskola det starkaste laget på servern och vann mästarmatchen. Med vinsten har nu Flowskola vunnit fyra raka finaler och är på väg mot mästartiteln. Trots att det svenska laget är på tronen behövs det ett till svenskt lag som ska representera Sverige på fredag. Det efter att samtliga länder håller kval varje vecka. Registreringen till kvällens kval är öppen och är man intresserad att delta registrerar man sig här!




Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..