×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Svensklagen vidare till semifinal i Leo Vegas Open

1
Det var till slut de svenska lagen som tog sig vidare till dag två av Leo Vegas Open som spelas offline på Inferno Online i Stockholm i helgen. Copenhagen Flames, Lilmix, Deportivo och Lemondogs gör idag upp om prispotten som ligger på 100 000 kronor.
Lördagen inleddes med att förhandsfavoriterna Copenhagen Flames ställdes mot den svenska mixen Deportivo på Train. Deportivo inledde matchen med att ta pistolrundan som försvarande lag. Sedan var det danskarna i Copenhagen Flames som tog över matchen och gick till halvtid med siffrorna 10-5. Copenhagen Flames stängde sedan matchen som försvarande lag genom att ta de följande sex rundor och säkrade första vinsten för dagen. Gruppspelet spelades med round robin-format med dubbelmöten och Copenhagen Flames vann samtliga möten mot Deportivo och finska SJK eSports och gick vidare till semifinal som gruppetta. Deportivo lyckades vinna sina två matcher mot SJK eSports och gör Copenhagen Flames sällskap i slutspelet som börjar idag.

Grupp B startade med att Lilmix ställdes mot tyska laget Touch the crown och det var svenskarna i Lilmix som till slut var det starkaste laget i en jämn match som slutade med 16-13, fördel Lilmix. Lilmix hade planerat att spela med Robin "robiin" Sjögren men eftersom att hans Team Endpoint tagit sig till de avgörande matcherna i det öppna kvalet till Dreamhack Open Fall, som spelades samtidigt, använde laget Alex "PALM1" Palm i de två inledande matcherna. Den första omgången blev väldigt speciell då samtliga tre matcher resulterade i samma resultat, 16-13. Lilmix vann även sin andra match, den mot laget som fick wildcard till turneringen, Lemondogs. Touch the crown vann även mot Lemondogs med samma siffror och det såg mörkt ut för Lemondogs chanser att ta sig vidare. Lemondogs lyckades dock i andra omgången att vinna både mot Lilmix och toch the crown samtidigt som Lilmix vann mötet mot Touch the crown. Därmed säkrade samtliga svensklag en plats i slutspelet som startar kl 15 idag.

Copenhagen Flames : mertz, jabbi, daffu, Basso, maNkzy
Lemondogs : Gamersdont, kaktus, hemzk, xelos, Mann3n

Lilmix : bq, b0denmaster, Svedjehed, robiin, quix
Deportivo : Debo, McK, KALLE, Skog, phzy

Finalen är schemalagd att spelas klockan 21.00 där vinnande lag tar hem 6 000 dollar. Tvåan går inte tomhänt utan får 2 500 dollar medan lagen som förlorar sin semifinal får 750 dollar var.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..