×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

9INE mot Penta i Climber Cup — plats i MDL Relegation står på spel

1
Den svenska organisationen 9INE gick skilda vägar med sitt svenska CS:GO-lag mitt under pågående säsong av Elitserien för att satsa på ett turkiskt lag. Organisationen värvade Boca Boston, som genom att vinna det Turkiska vintermästerskapet 2020 vann de, förutom 2 500 dollar, en plats i ESEA:s Climber Cup.
En månad efter att de svenska CS:GO-spelarna lämnat 9INE valde organisationen att satsa på det turkiska laget som BocaBoston som nyligen vunnit det Turkiska vintermästerskapet 2020, genom att besegra Sangal Esports i finalen. Med vinsten säkrade laget en plats i Climber cup där fyra platser till ESL MDL Relegation står på spel. 9INE inledde Climber cup med att ställas mot polska AVEZ. Där blev Major-vinnaren Paweł "byali" Bieliński:s AVEZ för starka och tog hem matchen med 2-0.

Eftersom Climber cup spelas i ett dubbeleliminerings-bracket fick 9INE en andra chans, en chans som laget tog genom att vinna mot BENELUX5. Ikväll väntar PENTA Sports nya satsning för 9INE i den avgörande matchen, om vilket lag som kvalificerar sig till MDL relegation. Där väntar bland annat Movistar Riders, Pro100och Unicorns Of Love som kämpar för att behålla sin plats i MDL.

9INE : xfl0ud Izzy CyderX QutinonerX qRaxs
PENTA Sports : s1n xenn snx pdy red

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..