×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Är detta de vidrigaste namnet på ett skin någonsin?

1
Under en match i Perfect World Asia League Summer satte vi nog alla kaffet i halsgropen när namnet på en proffsspelares skin syntes under livesändningen.
Det var under en match mellan det kinesiska laget Invictus Gaming och det mongoliska laget D13 som spelaren Gu "DeStRoYeR" JiaMing valde att trycka ner inspect-tangententen som det rent ut sagt vidriga namnet syntes på spelarens dyra butterflykniv.



Som ni ser på bilden var kniven alltså döpt till "LGBT Slayer", dock är det inte helt säkert att spelaren själv betalat runt 20 kronor för att döpa kniven. Enligt en kommentar på Twitter ska kniven vara lånad till spelaren. Så frågan kvarstår om det var ett politiskt budskap spelaren försökte sprida eller om det "bara" var ett sjukt dumt misstag.

Castern Jason Kaplan som kommenterade matchen var även snabb på att uyttrycka sig på Twitter där han frågar "Hur fucked up måste du vara som person för att döpa din kniv will LGBT Slayer?"

Troligtvis har DeStRoYeR förstört mer än sina motståndare i comebacken mot D13 efter denna osmakliga superblunder.

Förväntar vi oss mer av proffsspelare?

2380 personer har röstat

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..