×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Nip gruppsegrare i cs_summit — makalös ace av nawwk

1
Nip är inne i en bra period, och under cs_summit 6 har deras positiva formkurva fortsatt. Igår lördag säkrande de gruppseger och avancemang i cs_summit 6 efter en knapp seger mot Heroic. Nya stjärnan Tim "nawwk" Jonasson bjöd på ännu ett häpnadsväckande ace.
Lördagans match mellan Ninjas in Pyjamas och Heroic handlade om avancemang och gruppseger. Matchen inledde på Mirage som var danskarnas första val av karta. Nip öppnade som ct, och de fick igång sitt spel direkt från start. Heroic lyckades plocka någon runda här och där, men sett över den första halvan var det Nip som dominerade kartan. Fredrik "REZ" Sterner och Simon "twist" Eliasson stängde igen varsin sajt, och det såg länge ut som det skulle bli en jordskredsseger för svenskarna. Under den andra halvan återhämtade sig Heroic, men det kom inte att räcka hela vägen. Imponerande spel ifrån i synnerhet Nikolaj "niko" Kristensen orsakade vissa problem för Nip, men slutligen kunde svenskarna plocka de sista nödvändiga rundorna och vinna Mirage med 16-13.

Den andra karta Vertigo, Nips val av karta, är historiskt sett en fantastisk karta för svenskarna. Nip kom dock inte att fortsätta sitt momentum från Mirage, utan istället bjöd de på en riktig plattmatch på Vertigo. Heroic inledde som ct, och trots att kartan i sig anses vara favoriserad för terroristerna, såg det verkligen inte ut så. Heroic stängde igen affären helt och hållet och kunde lätt vinna Vertigo med 16-6. Ingen spelare i Nip-lägret registrerade över 1.00 rating när Vertigo summerades. Enda ljuspunkten under Vertigo var Tim "nawwk" Jonasson:s fantastiska ace i den andra pistolrundan.

Matchen kom att avgöras på Dust2, i en drabbning som kom att likna den på Mirage. Nip återhämtade sig från nederlaget på Vertigo och kunde tidigt börja bygga ihop till en solid ct-sida. Fortsättningsvis var det Rez och twist som var de starkast lysande stjärnorna för Nip. Även Heroic bjöd på en del fina individuella prestationer under den första halvan, särskilt av Martin "stavn" Lund. Jämnt skägg med halva kartan spelad och ställningen var 8-7 åt Heroic. Danskarna vann även den efterföljande pistolrundan, men efter det vara det Sverige för hela slanten. Heroic hade inget att säga emot Nip:s anstormningar som terrorister, och svenskarna kunde till slut vinna Dust2 med 16-12 och därmed matchen.


Nip är segrarna av grupp C och deras resa i cs_summit 6 fortsätter på måndag. Vem de kommer få möta avgörs idag söndag när cs_summit fortsätter med start kl. 15.00, då Fnatic ska möta världsettorna i G2 Esports.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..