×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

FALKN plockar upp damlag — tre svenskar i linan

2
Den svenska esportorganisationen FALKN har offentliggjort att de plockat upp ett nytt lag i Counter-Strike: Global Offensive. Ett damlag närmare bestämt. Med i laget hittar vi tre styckens svenska spelare, Vanessa "Nessa" Ahlström, Jennifer "Zietra" Karppinen och Ivelina "HellRose" Danova.
Den svenska esportorganisationen FALKN har länge haft lag i Counter-Strike: Global Offensive men nu väljer de att expandera till damscenen. De har nu plockat upp laget som tidigare representerat Team DeftFox. Med i laget hittar vi hela tre stycken svenska spelare, Vanessa "Nessa" Ahlström, Jennifer "Zietra" Karppinen och Ivelina "HellRose" Danova.

Laget kommer att delta i damturneringen Ambush Female Summer Cup som startar i juli. Förutom Ambush:s turneringen, som har 11 000 danska kronor i prispotten, så kommer laget även att delta i kval till Dreamhacks damturneringar.

"Vi är supertaggade att spela under FALKN, vi känner oss sjukt självsäkra och kommer ge vårat bästa inför de kommande turneringarna! Känns roligt att spela inför en svensk organisation! Vi kommer först spela DH showdown och sedan Ambush female summer cup." Skriver Nessa till Fragbite.

FALKN
SverigeVanessa "Nessa" Ahlström
SverigeJennifer "Zietra" Karppinen
SverigeIvelina "HellRose" Danova
PolenJulia "bullet girl" Kurzyńska
FrankrikeSophia "Kim" Benfakir

Intervjun i videospelaren ovan är ifrån 2018

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..