×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic kvalar in till CS_Summit 6 efter storspel av KRiMZ

1
Efter två dagars kvalspel står nu alla lag till CS_Summit 6 klara. Det sista laget att säkra en plats blev svenska Fnatic. Detta efter en tre kartor lång match mot det europeiska laget c0ntact. Mycket av detta var tack vare Freddy "KRiMZ" Johansson som bjöd på en stark match.
Under tisdagen spelades den sista kvaldagen till RMR-turneringen CS_Summit 6. Fnatic började dagen genom att lätt ta sig förbi PACT med 2-0 i kartor och i nästa match ställdes de mot c0ntact. Matchen startade på c0ntacts kartval, Mirage. Det såg ut att bli en jämn karta när c0ntact hade en ledning på 3-2. Efter detta tog dock svenskarna ett starkt grepp om matchen. Även när de hamnade i underläge lyckades de vinna runda på runda och avslutade kartan snabbt med 16-3. Trots den korta kartan lyckades Freddy "KRiMZ" Johansson få med sig 20 frags.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Train. c0ntact fick återigen en bra start på den första halvan genom att snabbt komma upp i en ledning på 4-1. Det såg dock ut som att det skulle bli likt den förra kartan. Fnatic vann sex raka rundor, mycket tack vare fortsatt fint spel av KRiMZ. De fick tillslut med sig nio rundor från sin T-sida. De vann nu även pistolrundan på sin CT-sida och matchen såg ut att vara säkrad. Men c0ntact lyckades vinna ett forceköp rundan och kunde tack vare detta vinna två rundorna till direkt därefter. Det var dock Fnatic som var först till matchboll vid 15-11. Detta räckte dock inte till utan c0ntact tvingade kartan till övertid. Trots att KRiMZ fick med sig hela 32 frags under kartan så räckte det inte till, c0ntact lyckades vinna Train med 19-17.

Maikil "Golden" Selim lyckades nästan få Train till en till övertidsomgång

Allt skulle nu avgöras på Ovperass och äntligen kunde Fnatic få en bra start. De vann de tre inledande rundorna och fortsatte starkt under hela den första halvan. De tappade endast fyra rundor på sin T-sida. De behövde nu endast fem rundor för att säkra en plats i huvudturneringen. c0ntact kunde dock vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde på sin T-sida och det såg ut som en till jämn karta kunde vara på g. Så var dock inte fallet. Direkt efter c0ntacts rundor så tog Fnatic fem raka för stänga kartan med 16-7. I och med detta är de nu klara för RMR-turneringen CS_Summit 6.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..