×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Fortsatt tungt för Lilmix i slutspelet — Elitseriefinalen blir en repris från förra året

1
Under lördagen spelades semifinalerna av den fjärde upplagan av Elitserien. Återigen var det mixarna som lyckades ta sig vidare och det blir nu en repris från förra årets final. För fjärde gången kommer vi att få se Lilmix spela bronsmatchen.
Under lördagen spelades semifinalerna i Elitserien. Prima eSport ställdes mot fightclub i den första matchen där Jack "Jackinho" Ström Mattsson fick möta sitt nuvarande lag. Han har ersatt Sean "eraa" Casido Knutsson som har lämnat för Gamerlegion men på grund av reglerna är Jackinho låst för fightclub och eraa spelar klart säsongen med Prima. Saif "Sayf" Jibraeel ersatte Noel "noel" Raki i fightclub som följde semifinalen och twittrade in under sändningen:

"Kunde tyvärr inte spela dom sista matcherna men boysen löser det!! LETS GO FIGHTCLUB!! @fightclubCS #secsgo"

fightclub tog kommandot som anfallande lag på sitt kartval, Mirage. De gick upp till en 4-0 ledning innan Prima tog sin första runda i matchen. Prima kom tillbaka till 4-4 och gick även förbi till 6-4 och kunde ta ledningen med 8-7 inför andra halvlek. Som anfallande lag hade Prima svårt att få igång sitt spel och det var mycket för att fightclub-spelaren Sayf spelade riktigt bra. Slutresultatet skrevs 16-9 till fightclub efter att Sayf slutade på otroliga 35 frags.

Även på andra kartan visade sig fightclub vara det starkaste laget på servern. De inledde med en stark t-sida som slutade med hela 13-2. Prima kom aldrig in i matchen och fightclub kunde säkra andra raka final-platsen i Elitserien.

Semifinal
Prima eSport : bq, eraa, isak, ZER, ztr
fightclub : DH, robiin, Sayf, Jackinho, Peppzor

Dagens andra semifinal skulle komma att bli jämnare. Med Lilmix spelade Jacob "pyth" Mourujärvi, spelaren som har lämnat CS:GO för att satsa på Valorant. Han skrev på twitter inför slutspelet att detta blir hans sista CS:GO-event.

"Playing my last CS:GO event this weekend, it's going to be a very special one and I'm glad to have my really good friends along me @quixcsgo @b0denn @csgohns @downiecsgo #TheLastDance #Lilmix"

Matchen gick till tre kartor varav dom första två fick avgöras först på övertid. Sons of Lennart valde Mirage och tog kommandot i matchen genom att ta dom fyra första rundorna. Sedan kom Lilmix tillbaka till 4-4 och gick upp till en 10-8-ledning genom att vinna dom tre första rundorna i den andra halvleken. Sons of Lennart kom tillbaka i matchen till en 13-10-ledning men matchen fick avgöras först på övertid där Lilmix var det starkare laget och tog hem första kartan.

Lilmix började starkt på andra kartan, de gick upp till en 6-0-ledning som anfallande på Nuke innan Sons of Lennart tog sin första runda. Sons of Lennart kom tillbaka och gick upp till en 14-9-ledning men Lilmix gav inte upp. Lilmix tog matchen till övertid men där tog det stopp. Sons of Lennart tog fyra raka rundor på övertiden och allt skulle avgöras på tredje kartan, inferno.

Väl på Inferno fick lilmix otroligt svårt att komma in i matchen. Sons of Lennart startade matchen som försvarande lag och gick upp i en 10-2-ledning och kunde sedan ta dom kommande sex rundor som behövdes för att ta sig till final. Där med blir årets final en repris av förra säsongens final.

Semifinal
Lilmix : b0denmaster, hns, quix, pyth, downie
Sons of Lennart : dezon, BENDJI, makkeP, HugoXD, dumas

Dagens matcher
Klockan 17.00 ställs Prima mot Lilmix i bronsmatchen. Ska lilmix, för fjärde gången placera sig på en tredjeplats eller ska Prima ta revansch för förra årets förlust i bronsmatchen? Japaleno-spelaren Adam "dezon" Wahlqvist kan bli den första spelaren att ta hem serien tre gånger. Han tog hem säsong ett med lotb, tillsammans med Jonathan "DORFEN" Hindorf Lucas "LBNS" Bauermeister, Edwin "eddeman" Sazesh och Filip "Goffeee" Gauffin och är regerande mästare med mixen Sons of Lennart.

Bronsmatch
Prima eSport : bq, eraa, isak, ZER, ztr
Lilmix : b0denmaster, hns, quix, pyth, downie

Final
fightclub : DH, robiin, Sayf, Jackinho, Peppzor
Sons of Lennart : dezon, BENDJI, makkeP, HugoXD, dumas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..