×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP ute ur Road to Rio — förlorar mot Vitality efter övertidsdrama

1
Efter att Ninjas in Pyjamas förlorat gårdagens match mot Faze var det idag dags för ödesmatch mot Vitality. Vinnaren i matchen går vidare i lower bracket medans förloraren får lämna turneringen.
Matchen inleddes på Mirage där Ninjas in Pyjamas snabbt gick upp till en 4-2-ledning. Team Vitality började plocka rundor efter det vilket ledde till att fransmännen fick med sig åtta rundor till sidbytet. Vitality spelade fint på sin ct-sida och gick upp till en ledning med 14-12. Ninjorna kämpade sig tillbaka och tog matchen till övertid. Väl på övertiden blev Vitality numret för stora och vann kartan med 19-16.

Dagens andra karta var Overpass, och det var minst sagt en speciell upplevelse. Ninjorna började på t-sidan och var svårstoppade för fransmännen. NiP fick med sig tio rundor till sidbytet och såg ut att rusa mot en kartvinst. Vitality som gått över till t, ville inte ge sig utan en match. Fransmännen kämpade sig tillbaka till matchens andra övertid, trots att det länge såg mörkt ut. NiP kunde dock stänga kartan med hjälp av Fredrik "REZ" Sterner's stortartade spel och vinna med 19-15.

Matchen skulle till slut avgöras på Inferno. Vitality började på den något svagare t-sidan men lät inte det hindra dem. Efter 10 rundor såg det ut att bli en kross mot NiP som såg darriga ut. Efter sidbytet blev det dock omvända roller. Ninjorna fick rull på sitt fina t-spel gjorde precis som Vitality, de tog tio rundor och matchen gick till förlängning. På övertiden visade Vitality vart skåpet ska stå, mycket tack vare en storspelande Mathieu "ZywOo" Herbaut. 2-1 till Vitality och NiP är ute ur turneringen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..