×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP förlorar mot Faze — efter övertid på två kartor

1
Ninjas in Pyjamas har gått som tåget i Road to Rio. Endast en förlust mot Astralis på sina sju matcher gav en andraplats i grupp a. I kväll spelade NiP semifinal i turneringens upper bracket mot Faze.
Matchen började på Overpass där Ninjas in Pyjamas vann de tre inledande rundorna. Faze Clan tog därefter åtta rundor men ninjorna lät sig inte skrämmas. Svenskarna tog de resterande rundorna av halvan och fick därför med sig sju till sidbytet. När NiP gått över till ct-sidan var det ett annat lag på banan. Ninjorna stängde igen totalt och släppte endast en runda. Både Fredrik "REZ" Sterner och Tim "nawwk" Jonasson storspelade vilket ledde till siffrorna 16-9 till svenskarna.

Matchens andra karta var Mirage. NiP som började ct, började fint. Efter vunnen pistolrunda och efterföljande anti-eco förlorade NiP de efterkommande tre rundorna. Svenskarna lät sig dock inte skrämmas utan jobbade sig tillbaka. 9-6 till NiP när de gick över till t-sidan. Efter sidbytet höjde sig Faze rejält. De gick snabbt upp till 15 rundor men kunde inte stänga matchen. Kartan gick till övertid och det var en segdragen sådan. Faze drog till slut det längsta strået och kunde vinna kartan med 25-22.

Dagens sista karta var Train. Faze började som t och tog de tre inledande rundorna. NiP stod upp fint och fick med sig nio rundor till halvtid. Efter sidbytet blev det jämnare. De båda lagen varvade med att ta varsina rundor. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora storspelade för NiP samtidigt som Marcelo "coldzera" David storspelade för Faze. Matchen gick till slut till dagens andra övertid. Matchen fortsatte att vara jämn men Faze kunde slutligen komma ut vinnande ur striden. 19-16 till Faze och totalt 2-1. Nu väntar final i upper bracket för Faze och semifinal för NiP i lower bracket.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..