×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Vilken är den krispigaste highlighten någonsin? — Rösta här

2
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.
Det är nu många som sitter hemma och jobbar eller studerar. Att få tiden att gå kan vara lite klurigt. Men vad är då egentligen bättre än att äta lite chips och kolla på lite krispiga highlights? Vi har nu tillsammans med Estrella tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Det är inte bara hur snygg en highlight är som har betydelse utan även hur legendarisk den är.

Artikeln presenteras i samarbete med Estrella


Vilken highlight är den krispigaste någonsin?

122 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

68 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 68 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..