×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Gruppspelet över i ESL Pro League — Nip möter Fnatic ikväll

1
Ur den sista gruppen av europeiska Pro League, var det slutligen Mousesports, Faze och OG som tog sig vidare till play-in och slutspel. Även det amerikanska gruppspelet avgjordes igår. Ikväll är det Fnatic mot Nip som gäller.
Flertalet matcher spelades under gårdagen, både i den amerikanska och den europeiska delen av ligan. I den sista gruppen av den europeiska gruppspelet fick vi vittna om tre stycken 2-0 segrar. Virtus.pro absolut krossade Tyloo, men det räckte inte för Virtus.Pro för att ta sig vidare ur gruppspelet.

Det var i de två övriga matcherna där det verkligen stod något på spel, om vilka lag som skulle vinna och vilka som skulle försvinna. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan hade sannerligen vaknat upp på rätt sida, nör de lyckades slå OG i en enkel 2-0 seger.

I gruppspelets sista match tog Mousesports en betryggande seger mot G2 Esports. Detta betyder att Mousesports är direktkvalificerade för det andra skedet i Pro League, samtidigt som OG och Faze får spela play-in match ikväll, lördag. G2:s resa i Pro League tog slut för den här gången.

Desto jämnare matcher blev det i det amerikanska gruppspelet. Furia Esports såg till att 100 Thieves åkte ut redan i gruppspelet, efter en tajt 2-1 seger med Nuke som den avgörande kartan. Team Liquid vann 2-1 mot Evil Geniuses i gruppens hittills kanske jämnaste match; 14-16, 16-13, 22-19. I gruppens sista match tog Made in Brazil en övertygande seger mot Swole Patrol. Med detta är det Team Liquid, Evil Geniuses, Furia och Mibr som tog sig vidare till det andra skedet, medan 100 Thieves och Swole Patrol hamnade under strecket för avancemang.

Ikväll lördag kommer vi bjudas på flertalet pärlor, då play-in matcherna för andra skedet ska spelas. Först ut, kl. 14:25, möts Faze och Forze. Efter det, kl. 18:00, ska de svenska rivalerna Fnatic och Ninjas in Pyjamas mötas i kampen om överlevnad. Nip som slutade trea i sin grupp, och Fnatic som slutade tvåa. Två lag i bra form, och värt att nämna är att Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora är turneringens hittills bästa spelare enligt statistiken. Kvällen avslutas kl. 22:00 med OG mot Team Vitality.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..