×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dignitas vinner mot Orgless — GeT_RiGhT storspelar

1
Dignitas har hittills blandat och gett i Flashpoint 1. Efter en vinst i turneringens första omgång gick svenskarna och förlorade de nästkommande tre matcherna. Under gårdagen spelade de återigen mot kanadensiska Orgless, och lyckades efter en övertid vinna matchen.
När det blev officiellt att Dignitas åter var tillbaka i CS-scenen var det många som visste att det skulle bli tufft för de rutinerade svenskarna att ta sig tillbaka till toppen. Resultaten som de presterat hittills visar att det verkar stämma. Dignitas var under gårdagen tvungna att vinna för att inte åka ur Flashpoint 1, något som verkligen skulle vara en underprestation.

Matchen började på Dignitas kartval Nuke. Orgless gick ut starkt och visade att deras ct-sida inte var att leka med. Yassine "subroza" Taoufik hade lekstuga och visade att han hade vaknat på rätt sida dagen till ära. Orgless ångade på och fick med sig elva rundor till sidbytet. Efter att DIG förlorat ct-pickan kunde Orgless spela av kartan. 16-10 till kanadensarna.

Matchens andra karta, Inferno, blev annorlunda. Svenskarna gick ut starkt och fick med sig 10 rundor när det var dags att spela som t. Dignitas, med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Patrik "f0rest" Lindberg i spetsen, kunde till slut vinna kartan med 16-11. Matchens sista karta Train var en jämn historia. Dignitas kunde med hjälp av en storspelande GeT_RiGhT gå upp i en 15-12-ledning, men lyckades inte stänga matchen efter full tid. Svenskarna gjorde dock jobbet under övertiden och vann kartan med 19-15. Totalt 2-1 till svenskarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..