×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Swole Patrol skrällvinner mot Team Liquid — ESL Pro League fortsätter

1
ESL Pro League fortsätter oavsett omständigheter, och igår, fredag, bjöds vi på ett riktigt chockresultat. Swole Patrol som inför Pro League North America setts som ligans hackkyckling, lyckades överraska och vinna mot Team Liquid. Vi fick även vittna andra intressanta resultat.
Corona eller ej, esporten stannar inte upp. Igår, fredag, bjöds vi på tre matcher från ESL Pro League. Två av dessa matcher spelades i Nordamerika och en i Europa. De häpnadsväckande resultatet kom från Nordamerika. Favorittippade Team Liquid ställdes mot Swole Patrol, ett Swole Patrol som inför Pro League setts som en hackkyckling. De skulle dock bevisa de är här för att visa de menar allvar. Matchen började på Vertigo, en karta som Team Liquid historiskt sett varit enastående på.

Team Liquid började Vertigo bäst, men efter fem rundor tappade de greppet om kartan helt och hållet. Som ct lyckades Team Liquid inte stänga ner Swole Patrol överhuvudtaget och Swole Patrol tog en betryggande seger med slutresultatet 16-11. Overpass fortsatte bedrövligt för Team Liquid och Swole Patrol såg ut att springa iväg med resultatet. Team Liquid försökte sig på en comeback, men det räckte inte hela vägen och Swole Patrol vann Overpass med 16-12, mycket tack vare Austin "Cooper" Abadir. Slutresultatet 2-0 till Swole Patrol.

I den andra nordamerikanska matchen slog 100 Thieves Evil Geniuses med 2-1. Evil Geniuses öppnade bäst och vann Inferno, men efter det handlade det bara om 100 Thieves. Först lyckades de vinna Train i en relativt jämn karta med slutresultatet 16-13. Matchen skulle avgöras på Nuke och på den kartan dök Evil Geniuses knappt upp på servern. 100 Thieves var bättre från början till slut på Nuke och de vann slutligen kartan med 16-6 och därmed matchen. I den europeiska matchen möttes OG och Tyloo. OG var det bättre laget från matchen igenom och vann matchen övertygande med 2-0; 16-11 och 16-9.

Idag fortsätter ESL Pro League med en uppvärmingsmatch efterföljt av två riktiga toppmatcher. I skrivande stund spelas G2 Esports mot Tyloo. Matchen är bara några rundor gammal. Kl. 18:00 ska Mousesports och Faze Clan drabba samman. Kvällen skall krönas med Team Liquid mot 100 Thieves som börjar kl. 22:00. Följ matcherna på twitch.tv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..