×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

FPX drar sig ur Flashpoint — Swole Patrol ersätter

1
Flashpoint 1 pågår för fullt i USA när phase 2 ska inledas redan nu på tisdag. Ett av lagen som skulle spela phase 2, FunPlus Phoenix, har nu uteslutits från turneringen på grund av krångel med sina spelare. Nu har Flashpoint gått ut med att de letar efter ett nytt lag.
Efter att Patrick "es3tag" Hansen gått till giganterna Astralis har förhandlingarna mellan FunPlus Phoenix och Heroic fortlöpt. FunPlus Phoenix ryktas köpa upp Heroic men det är fortfarande oklart hur det blir med affären. Casper "cadiaN" Møller gick under onsdagen ut på twitter och bekräftade att han rest hem till Danmark, mitt under rådande Flashpoint. Man vet ännu inte exakt varlör han är där men mycket tyder på att han åkte hem på grund av besvikelse över att affären aldrig gick i hamn.

Som ett resultat av allt detta står nu Flashpoint med ett lag för lite. Turneringens phase 2 börjar redan nu på tisdag. En representant för turneringen har gått ut och bekräftat att amerikanska Swole Patrol ersatt FunPlus Phoenix och går därmed in i phase 2. FPX skrapade ihop 15 poäng under phase 1 och hade därmed ett svårt läge inför phase 2.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..