×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

MIBR gör förändringar — byter coach

1
Efter en periods underpresterande samt dåliga resultat står det nu klart att MIBR har gått skilda vägar med sin coach Wilton "zews" Prado. Det står även klart att brassen Ricardo “dead” Sinigaglia tar över coachrollen med omedelbar verkan.
Den 32 år gamla Wilton "Zews" Prado som har ett gott renommé inom cs-världen står nu utan coachroll. Detta efter att ha varit coach för Made in Brazil i hela femton månader. Zews kom till MIBR i december 2018 från Team Liquid som en del av uppgörelsen att Epitácio "TACO" de Melo och Jake "Stewie2k" Yip gick åt motsatta håll med varandra. Coachen som varit uppskattad av spelarna får nu lämna organisationen efter en tids dåliga resultat.

Ricardo "dead" Sinigaglia, som tidigare varit manager för MIBR är den som ska få skutan på rätt väg igen. Det var från början oklart vem som faktiskt skulle ta över efter Zews. Fallen gick dock snabbt ut på sin stream och meddelade vem ersättaren skulle bli. MIBR är aktuella med den elfte säsongen av ESL Pro League när de ikväll möter just Team Liquid.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..