×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Fnatic besegrar North i ESL Pro League — går upp i gruppledning

1
Det går synnerligen bra för de svenska lagen i ESL Pro League. Nip leder sin grupp, likaså Fnatic efter att de under lördagen slog North med 2-1 i kartor. I övrigt från gårdagen stod Na'vi för en stark comeback mot Forze, samtidigt som Big åkte på nöten mot Complexity.
Fnatic mötte igår, lördag, North i den tredje omgången av gruppspelet i ESL Pro League. Matchen började på North:s val av karta, som var Vertigo, vilket också kom att bli matchens jämnaste karta. Fnatic öppnade starkast och plockade de inledande fyra rundorna, men North återhämtade sig och efter det blev det en jämn karta ända fram över mållinjen. Freddy "KRiMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin bjöd på flertalet clutch-rundor, och till slut lyckades Fnatic vinna Vertigo med 16-12. Sedan skulle Overpass spelas, en karta som Fnatic tidigare visat sig vara starka på. Men svenskarna kom inte igång på Overpass, och de lyckades inte stoppa Mathias "MSL" Lauridsen:s awp. North vann Overpass med 16-9.


Matchen skulle avgöras på Mirage. På Mirage var det klasskillnad mellan Fnatic och North. Krimz fortsatte att leverera och North kunde inte bryta igenom Fnatic:s försvar. Vid halvtid stod det 11-4 i Fnatics favör. Även fast North lyckades vinna båda pistolrundorna, hade de inte vad som krävdes för att rå på svenskarna. Fnatic knöt ihop säcken och vann Mirage med 16-8 och då även matchen. Detta betyder, att likt Ninjas in Pyjamas, leder nu även Fnatic sin grupp efter tre spelade omgångar. På måndag ställs Fnatic mot Forze.

I de övriga två matcherna från lördagen, mötte BIG Complexity Gaming och Natus Vincere ställdes mot Forze. Complexity lyckades vända på sin svaga inledning av turneringen, genom av att slå Big i en jämn 2-1 seger. Na'vi i sin tur såg länge ut att förlora 2-0 mot Forze, men i en verkligen imponerande comeback klarade Na'vi av att vända på steken och vinna mot Forze med 2-1. Idag, söndag, fortsätter ESL Pro League med grupp A. Först ut är ENCE Esports mot Godsent kl. 14:25. Sedan, kl. 18:00, ska Astralis stångas med Team Spirit. Kvällens höjdpunkt spelas kl. 22:00, då Nip ska försöka försvara sin gruppledning mot Team Vitality. Matcherna kan följas på twitch.tv.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..