×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Nip fortsätter imponera i ESL Pro League — enkel seger mot Godsent

1
Nip stod ännu för en imponerande prestation i ESL Pro Leauge då de övertygande besegrade Godsent i den tredje omgången av grupp A. I övrigt slog Spirit överraskande nog Vitality, medan Astralis vann Ence i en utdragen tillställning.
Sedan Björn "THREAT" Pers tog över som coach för Ninjas in Pyjamas, har resultaten pekat rakt uppåt. Igår, fredag, fortsatte deras fina form när de tog an Mikail "Maikelele" Bill och hans Godsent. Matchen började på Godsent:s val av karta, Nuke, och Nip fick inleda som ct. Matchen genomsyrades av jämna rundor, och lagen delade rundor fram och tillbaka kartan igenom. Tim "nawwk" Jonasson stod dock för skillnaden med sina 30 frags, och till slut lyckades Nip dra det längre strået och vinna Nuke med 16-14.

Den andra kartan, Overpass, blev dock en helt annan historia. Nip som terrorister körde över Godsent, och vid halvtid stod det 12-3 åt Nip. Som terrorister lyckades Godsent pistolrundan, men Nip vann den efterföljande rundan. Sedan var det bara för Nip att plocka de nödvändiga rundorna för att vinna matchen. Slutresultatet landade på 16-4, och med det leder Nip grupp A med tre vinster och noll förluster.


Gårdagens övriga två matcher spelades mellan Team Vitality och Team Spirit, och ENCE Esports mot Astralis. Spirit lyckades överraskande nog slå Vitality med 2-1 i kartor. Häpnadsväckade från den matchen var att på Dust2 landade Vitality:s nyförvärv Kévin "misutaaa" Rabier på 0-18. Ence mot Astralis blev en jämn tillställning. Ence hade matchen i sina händer, men slarvade bort segern på Dust2. Finländarna vann sedan Inferno och matchen skulle avgöras på Overpass. Inledningsvis var Overpass jämn och lagen delade rundor, men Astralis var till slut det bättre laget och vann kartan med 16-10.

Ikväll, lördag, fortsätter ESL Pro League med grupp B, med start kl. 14:25. Först ut är BIG mot Complexity Gaming. Efter det, kl. 18:00, är det Forze mot Natus Vincere som gäller. Kvällen avslutas kl. 22:00 med svenska Fnatic mot North. Alla matcher kommer att kunna följas på twitch.tv.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..