×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Liquid vinner på övertid mot Virtus.pro — MAD Lions förlorar mot EG

1
De två första matcherna av Intel Extreme Masters andra dag är färdigspelade. Det blev också favoriterna i båda matcherna som gick vinnande. Båda lagen fick de dock svårare än förväntat. Liquid som vann 2-0 mot Virtus.pro behövde en övertidsvinst för att vinna. Evil Geniuses lyckades även vinna mot MAD Lions men detta tog alla tre kartor.
Den andra dagen av Intel Extreme Masters Katowice är igång. Dagen började med två matcher, Evil Geniuses mot MAD Lions och Team Liquid mot Virtus.pro. Det blev också jämt i båda matcherna. Liquid fick en tuff start på VP:s kartval, Vertigo, men kunde trots en förlorad pistolrunda gå vinnande ur halvan med 8-7. Den andra halvan blev faktiskt precis lika jämn men det var tillslut VP som fick chansen att avsluta kartan vid 15-13. Liquid kunde dock tvinga Vertigo till övertid, en övertid de vann med 19-16.

Näst på tur var nordamerikanernas egna kartval, Mirage. De lyckades vinna pistolrundan men tappade snabbt de fyra rundorna som följde. Trots den svaga starten kunde de även under denna karta gå vinnande ur halvan, 9-6 till Liquid. VP vann nu den andra pistolrundan och det såg ut som de hade chansen att utjämna matchen. Liquid var dock för starka och skickade ner VP till lower bracket av grupp B med 16-9.


Matchen mellan MAD Lions och EG blev jämn också den. Matchen började på danskarnas kartval, Vertigo, men det var amerikanerna som tog kommando. De tappade endast fyra rundor under den första halvan och kunde få med sig elva rundor för sig själva från sin CT-sida. De vann nu även den andra pistolrundan och kunde snabbt plocka hem Vertigo med 16-7.

Evil Geniuses såg nu ut att kunna plocka hem matchen med 2-0 när deras egna kartval, Dust2, stod på tapeten. MAD Lions fick dock en bra start och kunde efter en vunnen pistolrunda fortsätta starkt och få en ledning på 8-4. EG kämpade dock tillbaka under den första halvan och fick med sig sju rundor till sidbytet. De vann nu också pistolrundan på sin CT-sida och kunde ta en ledning på 10-8. MAD Lions var dock taggade på en tredje karta och återtog kommando över matchen. Efter många om och men lyckades de även med detta, 16-14 till det danska laget.

Sista och avgörande kartan blev Nuke och EG röt nu ifrån mot lejonen. De började med att vinna de fem första rundorna innan MAD Lions kunde få sin första för Inferno. Men danskarna började kämpa tillbaka och kunde få matchen till 5-7. Det var dock den sista rundan som de vann i matchen. EG hade tröttnat och när de kom över på sin T-sida så hade inte danskarna en chans. 16-5 till Evil Geniuses.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..