×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

OG upprepar skrällvinst mot Evil Geniuses — vidare till Blast finalerna

1
De på förhand kanske bottentippade OG, överraskade alla när de slog Evil Geniuses i två bo3-matcher. Grupp C är nu avklarad, med G2 som segrare och OG tar andraplatsen. Evil Geniuses och 100 Thieves fortsätter resan i showdown.
Gruppspelet av Blast Premier Spring Series är nu färdigspelat, och igår, söndag, avgjordes grupp C. OG skulle möta Evil Geniuses i ett returmöte i vem som skulle göra G2 Esports sällskap på finalerna i Moskva. Matchen öppnade på Train, som var OG:s val av karta. Evil Geniuses var minst sagt bekväma på Train, och började kartan som ct. Nordamerikanerna stängde butiken, och OG kom ingenstans som terrorister på Train. Ethan "Ethan" Arnold spelade utom sig, och när lagen skulle byta sida stod det 15-0 åt Evil Geniuses. OG lyckades plocka några rundor som ct, men Evil Geniuses vann slutligen 16-4.

Det såg mörkt ut för OG när den andra kartan skulle spelas, Mirage. Det visade sig dock bli ombytta roller. OG öppnade som ct och likt Evil Geniuses på Train, stängde de ner bombsajterna helt och hållet. Evil Geniuses plockade några strörundor här och där, men det var OG som dominerade Mirage. I halvtid stod det 12-3 åt OG. OG skulle heller inte släppa några fler rundor och vann kartan med 16-3. Utslagsmatchen skulle avgöras på Inferno, vilket också skulle bli den jämnaste kartan. OG drog dock det längre strået, och efter viktiga rundor från Valdemar "valde" Vangså och Aleksi "Aleksib" Virolainen, höll OG kylan och vann Inferno med 16-14 och därmed matchen. Detta betyder att OG kvalificerade sig till finalerna, medan Evil Geniuses åkte ner i showdown.

I seeding-matchen mellan G2 och OG, var det G2 som ännu en gång var det bättre laget och vann matchen med 2-1. Med det är G2 gruppsegrarna i grupp C, följda av OG. Vinnarna från grupperna vinner 50 000 dollar, tvåorna 35 000 dollar, treorna 10 000 dollar och fyrorna får nöja sig med 5 000 dollar. Efter det här blir det showdown-kval 2-7 juni, för lagen som slutade trea och fyra i grupperna. Dessa var Astralis, svenska Ninjas in Pyjamas, Evil Geniuses, Team Vitality, Made in Brazil och 100 Thieves. Till finalerna som spelas 16-21 juni finns det ännu två platser att slåss om. Färdiga för finalerna är Team Liquid, Natus Vincere, G2 Esports, Faze Clan, OG och Complexity Gaming.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..