×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

tabz tar plats i Davidp och devoduveks nya projekt

1
Det blev ingen förlängning för tabz i LDLC. Under tiden i LDLC blev det två stycken andra placeringar för laget. Han är nu tillbaka och kommer att ta plats i Davidp och devoduveks nya projekt.
LDLC tog sig till final i ESL Championnat National Winter 2019 med Simon "tabz" Feldt i laget. Det slutade i en förlust mot The Dice som hade Guillaume "XpG" Veron, Paul "Polox" Barbe, Matthéo "nonick" Canei, Timothée "DEVIL" Démolon och Léo "Kan4" Intronati i laget. Det blev även förlust i WESG kvalet där tabz ställdes mot en annan svensk. Robin "robiin" Sjögren och hans lag, som nyligen gick med i Team Endpoint, var för starka och vann finalen i WESG kvalet mot LDLC med 2-0. Därmed säkrade robiin en plats på 1 000 000 dollar turneringen som spelas i Kina senare i år.

Det blev ingen förlängning i LDLC för tabz som nu satsar på helfranskt efter att dom ingått ett samarbete med fotbollsklubben Olympic Lyonnais. tabz är nu tillbaka med en ny satsning i ESEA MDL. Att laget ens har en plats i divisionen är möjligt efter en "kupp" från David "Davidp" Prince som var lagledare för Team Heretics på ESEA som kickade övriga medlemmar när han och devoduvek fick lämnade laget. Herectics får därmed börja om från Open.

Förutom Davidp och David "devoduvek" Dobrosavljevic så finns Bastian "ayken" Schend och Aurimas "Bymas" Pipiras i laget. Den sistnämnde blev hyllad av självaste Nikola "NiKo" Kovač som tror mycket på den unga spelaren från Litauen och valde han som en kommande stjärna när han fick chansen att välja en spelare som han tror extra mycket på när han blev vald som elfte bästa spelaren för 2019.


Bild ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..