×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Slutna kvalet till IEM Katowice startar idag — olofmeister försöker kvala

1
Ikväll startar det slutna europeiska kvalet till Intel Extreme Masters Katowice. Hittills är tio svenska spelare klara för turneringen, dessa från Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Nu finns det en chans att ytterligare en svensk kommer att spela i turneringen. Detta genom att Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan försöker kvala in.
Två svenska lag är klara för Intel Extreme Masters Katowice, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Det finns nu möjlighet att ytterligare en svensk spelare kommer att få resa till Polen. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan kommer idag starta sin resa genom det slutna europeiska kvalet. De kommer i den första matchen att ställas mot ARCY med spelare som Wiktor "TaZ" Wojtas och Filip "Neo" Kubski, som kvalade in genom det första öppna kvalet.

Totalt tre platser i turneringen står på spel i kvalet och åtta lag kommer att kämpa om dessa. Förutom Faze och ARCY kommer även lag som G2 Esports, Heroic och ENCE Esports. Kvalet spelas i ett dubbelt slutspelsformat, alltså lower och upper bracket. Om ett lag förlorar sin första match har de alltså inte åkt ut.

IEM Katowice 2020 — Slutna europeiska kvalet
MAD LionsENCE Esports
G2 EsportsFaze Clan
Illuminar GamingAGO Esports
HeroicARCY

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..