×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Australien

DickStacy ute ur Renegades — Hatz ryktas ersätta

1
Det australiska laget, som nu representerar Renegades, har valt att släppa en av sina spelare. Det är den profilstarka Ollie "Dickstacy" Tierney som nu får lämna laget som han har varit en del av i två år. Det ryktas nu att Jordan "Hatz" Bajic kommer att ersätta spelaren.
För lite mer än en månad sedan plockade Renegades upp laget som tidigare representerat Grayhound Gaming. Redan nu har de valt att göra ett spelarbyte. Det är den profilstarka spelaren Oliver "Dickstacy" Tierney som nu får lämna laget efter över två år tillsammans med spelarna. Tillsammans med laget lycakdes Dickstacy vinna turneringar som OMEN Challenger Series 2019 och LPL Alpha Invitational. Förutom detta hjälpte han även laget att ta sig till två stycken majors, IEM Katowice 2019 samt Starladder Berlin Major 2019.

Vem som kommer att ersätta spelaren är just nu oklart men det har redan ryktats om den australiska spelaren Jordan "Hatz" Bajic. Den 21-åriga spelaren har under den senaste tiden representerat Order men lämnade lagen tidigare i veckan. Dessutom går det även att se Hatz i Renegades ESEA-lag för MDL, där han redan står som betald spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..