×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Cloud9 värvar spelarna från ATK

1
Efter en längre tid av florerande rykten, står det nu klart att Cloud9 värvar in ATK:s startfemma med omedelbar verkan. Med det hamnar Óscar "mixwell" Cañellas och Tyson "TenZ" Ngo ännu en gång i frysboxen, då deras tidigare lagkamrater redan lämnat för Gen.G.
Det börjar nu bli länge sedan Cloud9 var med och slogs om de stora titlarna, men nu blickar de framåt. Organisationen har nu valt att plocka in ATK:s startfemma, och sätter därmed hoppet till en lovande amerikansk-/sydafrikansk startfemma. Enda sedan november har rykten cirkulerat att Cloud9 bestämt sig för att plocka in spelarna från ATK, men det står nu alltså klart. Cloud9 som redan var i spillror, sedan Damian "daps" Steele, Kenneth "koosta" Suen och Timothy "autimatic" Ta lämnat för Gen.G. Óscar "mixwell" Cañellas och Tyson "TenZ" Ngo lämnar tills vidare på bänken för Cloud9, trots att mixwell varit öppen med att han söker nya utmaningar.

Under 2019 har ATK, nu Cloud9, visat sig vara ett lag fullt av potential, om än obeprövat. En del fina resultat har de genererat inom den amerikanska scenen, men höjdpunkten kom under ESL Pro League 10, där de bland andra slog North och G2 Esports. Flera av ATK-spelarna har visat framfötterna under 2019, men det kan vara värt att hålla ett extra på Aran "Sonic" Groesbeek framöver, som under 2019 genererade en rating på 1.12. Första uppträdandet för den nya femman blir i IEM Katowice 2020 North America Closed Qualifier, med start imorgon. Cloud9:s nya startfemma ser nu ut som följer.

Artikelbild: Cloud9.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..