×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Ny information om stundande ICE Challenge — Flera topplag inbjudna

1
Det står nu klart vilka lag som kommer att delta i ICE Challenge som spelas mellan 1-6 februari i London, England. Mikail "Maikelele" Bill blir enda svensk på plats, och med sitt Godsent kommer han vara med och slåss om den totala prispotten på 250 000 dollar.
Sakta men säkert börjar det dyka upp nya turneringar för 2020. Ännu får vi vänta ett tag innan de stora turneringarna kör igång, men i februari kommer vi få avnjuta ICE Challenge som anordnas i London mellan 1-6 februari. Flera topplag kommer att delta i turneringen, däribland Mousesports och Natus Vincere. Inga helsvenska lag kommer att delta i turneringen, men svenska organisationen Godsent är deltagande, och där finner vi Mikail "Maikelele" Bill. Övriga deltagande lag är ENCE Esports, OG, MAD Lions, Heroic och Virtus.pro.

Turneringen inleder med GSL-format gruppspel, varifrån tre lag från respektive två grupper går vidare. Dessa sex lag går i sin tur vidare till slutspelet, som kommer att avgöras i ExCeL venue i London. Trots att flera storlag inte syns till bland de inbjudna, är det fortfarande en respektabel prispott lagen ska tampas om. Vinnaren av ICE Challenge kommer att åka hem med 125 000 dollar. Hela spektaklet kommer att live-sändas av Maincast. Prisfördelningen ser ut som följer.

1. $125,000
2. $50,000
3-4. $25,000
5-6. $10,000
7-8. $2,500


Bildkälla: https://twitter.com/csgomcast
Bildkälla: https://twitter.com/csgomcast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..