×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

CR4ZY och Forze till slutspel — SJ och Furia utslagna

1
I de två sista gruppspelsmatcherna fick vi se två lag ta sig vidare till semifinal och två lag som fick lämna turneringen. CR4ZY och Forze lyckades vinna sina matcher medan SJ och Furia har fått lämna turneringen.
I den näst sista gruppspelsmatchen fick vi se Furia Esports och Forze spela en tre kartor lång match. Brassarna lyckades vinna sitt egna kartval, Inferno, med 16-14 men fick det ännu tuffare i den andra kartan, Nuke. De lyckades få kartan till övertid men där det tog det slut, 19-17 till Forze. Den sista kartan blev den mest ojämna där Forze snabbt kunde säkra en semifinalplats med 16-7.

I den sista matchen fick vi se Elias "Jamppi" Olkkonen och kompani i SJ Gaming ställas mot CR4ZY. Det finska laget fick tufft direkt på européernas kartval, Dust2. De lyckades endast vinna två rundor under hela kartan, 16-2 till CR4ZY. Det blev till och med exakt samma historia på Nuke, som de tidigare i turneringen varit starka på. Även där blev det 16-2 och det finska laget fick lämna turneringen medan CR4ZY är vidare till semifnal.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..