×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Här är alla lagen till Dreamhack Open Winter 2019

1
Dreamhack Open Winter kommer som vanligt att spelas i Jönköping under Dreamhack Winter. Det står nu klart vilka lag som kommer att delta i turneringen. Bland dessa hittar vi Marskalk som gick vidare genom det svenska kvalet.
Den 29 november startar Dreamhack Open Winter 2019. Turneringen som spelas i Jönköping har 100 000 dollar i prispotten. Dreamhack har nu offentliggjort vilka lag som kommer att delta i turneringen. Bland dessa hittar vi tre lag som kvalat in, SJ Gaming som vann Finnish Esports League, Tricked Esport som vann det europeiska kvalet samt som vann det svenska kvalet.

Resterande lag har blivit inbjudna och det kommer bli tufft för de svenska uppstickarna. Bland annat hittar vi det australiska laget som nyligen anslöt sig till 100 Thieves samt vinnarna av Dreamhack Open Rotterdam, CR4ZY. Förutom europa kommer ytterligare en kontinent representeras i turneringen i form av det brasilianska laget Furia Esports. De två sista lagen som blivit inbjudna till turneringen är Heroic och Forze.

Dreamhack Open Winter 2019
Gamerlegion
Tricked EsportCopenhagen Flames
Winstrike TeamTeam Heretics
ForzeGambit Youngsters

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..