×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic vinner mot Aristocracy — kan gå direkt till LAN-finalerna

1
Det svenska laget ligger nu 2-0 i sin grupp av ESL Pro League. Detta efter de vunnit sin match mot polska Aristocracy med 2-1 i kartor. De kommer ikväll att möta Astralis för en plats direkt till LAN-finalerna.
Under gårdagen spelade Fnatic sin andra match i gruppspelet av ESL Pro League säsong tio. Där ställdes de mot det polska laget Aristocracy. Fnatic kunde vinna polackernas kartval, Train, rätt så bekvämt med 16-11 men tappade direkt efter det sin egna karta, Overpass, med 8-16. På den avgörande kartan, Mirage, var dock Fnatic med i matchen igen och kunde snabbt säkra vinsten med 16-8.

I och med detta ligger nu Fnatic på 2-0 i sin grupp av ESL Pro Leauge. De kommer ikväll att möta Astralis i den sista omgången klockan 18:25. Det danska laget ligger även de på två raka vinster mot Aristoracy och North. Detta innebär att laget som vinner matchen är klara för LAN-finalerna som spelas i Odense, Danmark, i december.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..