×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic gör premiär — dags för grupp C av ESL Pro League

2
Fnatic kommer ikväll att starta sin grupp av ESL Pro League säsong tio. De ställs i den första matchen mot det danska laget North. Förutom detta har de ytterligare ett danskt lag, Astralis, samt Aristocracy i gruppen.
Gruppspelet av ESL Pro Leauge är i full rulle. Hittills har två av de fyra grupperna spelats och ikväll är det dags för de första matcherna i gurpp C. Vi kommer där att få se turneringens andra svensklag, Fnatic, gör premiär. Dreamhack Masters Malmö-vinnarna kommer i sin första match ställas mot det danska laget North som under förra veckan valde att ta in René "cajunb" Borg i laget. Matchen startar 22:15 svensk tid.

Innan svenskarnas match startar kommer vi dock att få se gruppens andra två lag ställas mot varandra. Där är det ytterligare ett danskt lag på tapeten. Klockan 18:25 kommer världsettorna Astralis ta sig an det polska laget Aristocracy med Wiktor "TaZ" Wojtas i spetsen. Det laget som går vinnande ur gruppen tar sig direkt vidare till LAN-finalerna medan de lagen som placeras sig på andra- och tredjeplats får spela den andra gruppspelsomgången.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..